BEPLANTNING

Beplantning giver haven atmosfære, farver og personlighed. At skabe den rette balance i bevoksningen og de rette forhold for planterne kan være en kompliceret affære. Mange foretrækker derfor at overlade havebeplantning til en professionel gartner.

Når kunder hyrer os til at beplante haven kan der være tale om mindre opgaver, hvor fx en hæk skal plantes eller det kan være større projekter, hvor hele eller store dele af haven skal anlægges med flot bevoksning.

Hvad tilbyder I?

Vi kan både levere, plante og passe jeres planter. Vi kan komme med ideer og udkast til forskellige havedesign, eller vi kan fungere som arbejdsmænd (og -kvinder) for jeres egne, allerede planlagte have-ideer.

Vi garanterer uanset hvad et flot og professionelt resultat med de bedst mulige forhold for havens planter.

Vi kan fx plante:

  • Hæk
  • Græs
  • Blomster
  • Buske
  • Træer

Ønskes der løbende lugning af ukrudt, ny belægning af terrasse, indkørsel, flisestier eller fx træfældning, så kan vi også klare det.

Husk håndværkerfradraget

Man kan få håndværkerfradrag for tilbagevendende pasning af haver (fx lugning og hækklipning), men ikke for anlæggelse og beplantning af en have.

Få et uforpligtende tilbud på beplantning af jeres have

Jo bedre I beskriver jeres ideer, ønsker, havens mål, særlige forhold m.v., jo mere præcist vil det uforpligtende tilbud være.

Gartner KBH Beplantning