BELÆGNING AF TERRASSE, GÅRDHAVE, INDKØRSEL m.v. OG OPFØRSEL AF HEGN

Fliser og sten er ideelle som belægning af terrasse, gårdhave, havens små gangstier eller indkørsel, imens hegn kan afskærme, segmentere og beskytte. Begge dele kan være med til at fuldende husets ydre og havens æstetiske udtryk på en praktisk anvendelig måde, der sikrer havens grønne områder mod bl.a. slitage og samtidig skabe et stabilt underlag og en hensigtsmæssig inddeling af haven i områder til havemøbler, grill, bil og generel færden rundt i haven.

Det er ydermere absolut muligt at anlægge en flot men billig terrase, gårdhave, indkørsel, indhegning etc., hvis man ved, hvad man laver, og det gør vi heldigvis.

Fliser og sten kan bruges til mange forskellige formål – fx som belægning af:

  • Terrasse
  • Gårdhave
  • Stier
  • Indkørsel
  • Parkeringsområde
 
Der findes et ocean af muligheder, hvad angår typen af materialer, man kan vælge. Ved belægning kan det fx være alt fra grove og rustikke natursten til elegante og eksklusive klinker. Kun fantasien (og måske pengepungen) sætter grænser.

Hvad tilbyder I?

Vi tilbyder professionel belægning og renovation af havens sten- og fliseområder samt opførsel af hegn til en fair pris, og når arbejdet er udført, rydder vi naturligvis op og gør rent, så det færdige resultat kan komme til sin ret.

Hvad koster belægning af terrasse, gårdhave, indkørsel m.v.?

Prisen på belægning af områder med sten eller fliser samt opførslen af hegn varierer naturligvis alt efter opgavens omstændigheder og de ønskede materialer. Hvis andet anlægsgartnerarbejde også ønskes udført (fx beplantning eller træfældning), så kan der naturligvis gives et samlet, godt tilbud.

Håndværkerfradrag?

Førhen kunne man få håndværkerfradrag, hvis man fik lagt en permeabel belægning. Det kan man ikke længere. Der er således ikke noget håndværkerfradrag på belægningsarbejde.

Få et uforpligtende tilbud på belægning af terrasse eller andet sten-/fliseområde

Jo bedre I beskriver jeres ideer, ønsker og de relevante mål, særlige forhold m.v., jo mere præcist vil vores uforpligtende tilbud være.

69549669_1636716543126063_925606245887377408_n