HÆKKLIPNING

Professionel hækklipning kan være en fordel af mange forskellige årsager. For det første er det flot med en velholdt og tilklippet hæk. For det andet, så skal hækken holdes væk fra fortov, stier og blomsterbed.  

Vores kunder vil typisk være dem, som ønsker en velholdt hæk, men ikke har tid, lyst og/eller udstyr til at klippe den selv. 

Vi servicerer imidlertid også virksomheder og institutioner, der sjældent har egen gartner ansat, men som prioriterer en flot og indbydende fremtoning.

Hvad tilbyder I?

Vi tilbyder professionel hækklipning i hele Hovedstadsområdet til private såvel som erhverv og vores gartnere er alle dygtige, effektive og rigtig flinke. Derfor er klipning af hække blevet en af vores hovedbeskæftigelser og vores erfaring og effektivitet er således stor.

Hvad koster hækklipning?

Prisen varierer alt efter opgavens omstændigheder. Fx er en 40 cm høj hæk naturligvis hurtigere at få klippet end en dobbeltsiddet på 180 cm. Ønskes der er også andet havearbejde udført så som beplantning eller belægning af terrasse eller lign., så kan der gives et samlet, godt tilbud.

Følgende er derfor et vejledende (men realistisk) priseksempel: 

Priserne er inkl. moms og oprydning/bortskaffelse af affald.

Husk håndværkerfradraget

Hækklipning er omfattet af håndværkerfradraget 2018-2020, hvilket betyder, at man kan trække ca. 26% fra i skat.

Få et uforpligtende tilbud på hækklipning

Vær opmærksom på, at der er forskel på klipning og beskæring af hække. Ønskes der et tilbud på beskæring, som er mere omfattende end klipning, så gør venligst opmærksom på dette i din henvendelse. 

hækklipning